Teindustriens hellige land fra Kina

6 nyheder50

1. Jingmai Mountain, Pu'er, Yunnan

Jingmai Mountain er et af de berømte "seks store" Pu'erte bjerge.Teplantningen her har en lang historie.Det gamletetræeri bjergene er chokerende.Samtidig bevarer landsbyen det ekstraordinære kulturlandskab som "te-forfædretro".Det lokaleforårsteer på markedet i april, og der er store festivaler som Tea God, Songkran Festival og Mulberry Festival, som er meget livlige.

2. Shifeng-bjerget, Hangzhou, Zhejiang

Shifeng Mountain er det kerneproducerende område i West LakeLongjing te.West Lake Longjing, kendt som "Queen of Green Tea", West Lake Longjing produceret af Shifeng Mountain har den bedste kvalitet og er velkendt.På Shifeng-bjerget er der "Eighteen Imperial Tea" skrevet af Qianlongs kejserlige pen.Den blev engang brugt som en hyldest-te, der fremhæver West Lake Longjings herlighed.

3. Wuyi-bjerget, Nanping, Fujian

Der er et ordsprog i Wuyi Mountain, at "der er te i klipper, men te er ikke i ikke-klipper".Der er klippeklipper og en lang historie med teplantning og teproduktion.Verdens tidligste oolong te og verdens tidligste sorte te kommer alle fra Wuyi Mountain.Wuyi Rock Tea, Lapsang Souchong... kan drikke et helt liv med god te, her er måske det svar, du ønsker.
6 nyheder1349

4. Junshan Island, Yueyang, Hunan

Junshan Island, kendt som "Dongting Mountain" i oldtiden, vender ud mod Yueyang Tower, med smuk natur og rigelige produkter.Den rigelige Junshan Silver Needle, også kendt som "Golden Inlaid Jade", er en af ​​de ti mest berømte teer i Kina.Det blev engang udpeget som en hyldest te, især for kejseren at drikke.“Når man ser på Dongting-landskabet, er der en grøn snegl i sølvpladen”, det er Yueyang Junshan-øen, som viser, at den er et besøg værd.

5. Lushan, Jiujiang, Jiangxi

"Jeg kender ikke Mount Lus sande ansigt, men jeg er kun i dette bjerg."Mount Lu er højt i højden, overskyet og tåget, med blomstrer om foråret og køligt som forår om sommeren.Den producerede "Lushan Yunwu Tea" kaldes også "Wenlin Tea".Tebladene er plukket mellem Guyu og Lixia, farven er grøn, smagen er blød og sød.

6. Huangshan, She County, Anhui

Huangshan Mountain er den højeste top i det østlige mit land.Der er "Fire vidundere i Huangshan-bjerget": mærkelig fyr, mærkelig sten, hav af skyer og varme kilder.Historisk set var Taohua Peak og Ziyun Peak i Huangshan Scenic Area de super-grade Huangshan Maofeng produktionsområder.Huangshan Maofeng, en berømt te i historien, smager sødt, fyldig, frisk og meget charmerende.
6 nyheder2658

7. Dongting-bjerget, Suzhou, Jiangsu

"Taihu-søens bred er smart, og Dongting-bjerget er let.Fisken og dragen er skjult, og røgen er dybt i tågen."Suzhou Dongting Mountain er hjembyen for Biluochun i Kina.Landskabet her er smukt, og mange eneboere og ligegyldige vismænd boede her før i tiden.At brygge en kop Biluochun-te i Dongting-bjerget vil helt sikkert fjerne ulykkeligheden.

8. Mengding-bjerget, Ya'an, Sichuan

Det hellige bjerg af tekultur er hjembyen for "teplantningens forfader" Wu Lizhen og fødestedet for verdens tekultur.“Yangtze-flodens hjerte, te på toppen af ​​Mengshan”, fra denne velkendte tekuplet kan du se “Millennium Tribute Tea” Mengding-teen, som virkelig er et fint produkt.Mengding te omfatter særlig berømt te, grøn te og duftende te.Blandt dem er Mengding-nektar og Mengding-gul knop velkendte...
6 nyheder3573

FRA JIANGYIN BRENU INDUSTRY TECHNOLOGY CO., LTD


Posttid: 03-06-2021